Ik koop mijn moeders kleding

Ik koop mijn moeders kleding

16 december 2020 No Comments

Vorige week konden jullie al een video zien waarin mijn moeder mijn kleding kocht en vandaag is het tijd om de rollen om te draaien. Ik bestelde een heleboel items bij ASOS voor mijn moeder en in deze video is het tijd om deze aan haar te geven. Jullie zien haar eerste reactie en ze past alles aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×