Ik koop mijn moeders kleding

Ik koop mijn moeders kleding

24 juni 2020 No Comments

Een tijdje terug konden jullie zien hoe mijn moeder mijn kleding uitkoos en vandaag is het tijd om de rollen om te draaien: ik koop mijn moeders kleding! Ik besloot lekker wat zomerse items uit te zoeken met als doel dat zij minimaal één ding zou houden. Benieuwd of dat me is gelukt  en wat mijn moeder van alle items vind? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×