Ik kan wel huilen & iPhone 12 unboxing // WEEKVLOG #102

Ik kan wel huilen & iPhone 12 unboxing // WEEKVLOG #102

15 februari 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week had ik een heerlijke vrije dag maar gebeurde er ook iets waar ik wel van kon huilen. Daarnaast begon mijn Business Freedom Elevator coaching traject, geef ik jullie een tip om geld mee terug te krijgen en doe een unboxing van mijn nieuwe iPhone 12. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×