Bloggen, Persoonlijk

Ik heb jullie hulp nodig

Mijn tentamens voor dit blok zitten erop wat betekent dat ik 1,5e week vrij ben voor mijn stage begint. Lekker ontspannen en de tijd nemen en vooruit te werken voor Irina Touw.nl. Gezien het feit dat ik tijdens mijn stage zo’n 40 uur per week werk wil ik een voorraadje aan artikelen en video’s creΓ«ren zodat ik dit tijdens mijn stageperiode niet hoef te doen. Vandaar ook dat ik jullie hulp nodig heb!

Ik wil deze 1,5e week de tijd gaan nemen om veel video’s te filmen en artikelen te typen voor jullie maar maak natuurlijk het liefst content die jullie ook daadwerkelijk leuk vinden om te zien. Vandaar ook dat ik jullie wil vragen om in de reacties achter te laten welke content jullie graag van mij zouden willen zien. Hierbij kan het gaan om een bepaald soort video’s of artikelen, denk bijvoorbeeld aan beauty. Maar natuurlijk mag dit ook specifieker (graag zelfs!).

Daarnaast wil ik een nieuwe serie beginnen op mijn YouTube kanaal: Tea Time. In deze serie zal ik met een kopje thee gezellig met jullie gaan kletsen over serieuzere onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onzekerheid, ongesteldheid, pesten, etc. Mocht je nu een bepaald onderwerp graag besproken zien dan zou je me heel erg blij maken door dit te laten weten! Specifieke vragen binnen een onderwerp zijn ook van harte welkom.

Kortom: wat willen jullie graag zien en lezen?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Esther Ruiter
  4 november 2017 at 10:06

  Ik zou ik een video graag willen zien hoe je een drukke tijd met toetsen plant en/of leert! Of een Action shoplog herfst decoratie!

 2. Reply
  Ria
  2 november 2017 at 19:52

  Geen voorkeur ? ik kan je dus niet helpen, sorry!

 3. Reply
  alexa
  2 november 2017 at 10:42

  Mijn grootste tip is om bij andere bloggers te kijken en vooral pinterest daar de ik heel veel inspiratie op! dan kan je het mooi dichtbij jezelf houden denk dat dat heel belangrijk is!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.