k ga het anders doen & kitten inkopen // WEEKVLOG #118

Ik ga het anders doen & kitten inkopen // WEEKVLOG #118

28 juni 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week maak ik mijn E-book over body positivity compleet af voor de lancering, vertel jullie dat ik mijn Instagram anders wil gaan aanpakken, vier mijn verjaardag en kijk Cruella met vriendinnen en doe kitten inkopen samen met mijn moeder. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×