Ik deed een boudoir shoot voor meer zelfliefde en lichaamsacceptatie

Ik deed een boudoir shoot voor meer zelfliefde en lichaamsacceptatie

4 mei 2022 No Comments

De video van vandaag is mega spannend voor mij om te plaatsen, maar wat is hij gaaf geworden. Ik deed namelijk een boudoir shoot bij Laura Ploeger om jou mee te kunnen nemen in dit proces. We vertellen samen over boudoir fotografie, wat het inhoudt, waar je rekening mee moet houden en hoe dit jou verder kan helpen in jouw reis naar meer zelfliefde en lichaamsacceptatie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze shoot heb ik gekregen van Laura Ploeger

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×