Ik ben weer terug op het prachtige Santorini // VAKANTIEVLOG #3

Ik ben weer terug op het prachtige Santorini // VAKANTIEVLOG #3

18 juni 2021 No Comments

Tijd voor alweer de derde en laatste vakantievlog van 2021: onze laatste paar dagen op het prachtige Santorini. We zijn al meerdere keren op dit prachtige Griekse eiland geweest, maar ik kan er niet genoeg van krijgen. Vandaag neem ik je dan ook weer mee naar Fira, Oia, Perissa, Kamari, de Red Beach en meer: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×