Ik ben jarig! // WINACTIE

Ik ben jarig! // WINACTIE

7 juni 2020 1 Comment

It’s my birthday! Vandaag ben ik 24 geworden en dat wilde ik graag vieren door jullie te trakteren op een winactie! Ik stelde een leuk pakketje samen vol met allerlei toffe beauty producten van o.a. the Bodyshop, Essence, Orly, Revolution en meer. Veel succes met meedoen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Natiza 7 juni 2020 at 15:04

  Nog gefeliciteerd!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×