Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs!

9 juni 2015 1 Comment

203H (1)

3 keer is scheepsrecht zeggen ze toch? Nou het is me eindelijk gelukt hoor: de 3e keer dat ik rijexamen deed: en ik ben geslaagd! Gisteren had ik om 2 uur ’s middags mijn rijexamen en mijn gevoel over de rit klopte: hij ging goed en ik was geslaagd! Morgen kan ik langs het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen en dan kan ik binnenkort toch echt zelfstandig gaan autorijden. Ik vind het nog wel spannend maar ben wel echt ontzettend blij!

1 Comment

 • Robin 9 juni 2015 at 09:37

  Gefeliciteerd!
  Ik heb hem sinds december en moest (nu nog steeds wel) eraan wennen dat wijnthuis benzine hebben en ik in een diesel gereden heb. Dat is zo anders. Ik val nog wel isnuit nu met de auto omdat ik dan te snel alles doe. Ik rij dan ook niet zo vaak, alleen in het weekend omdat ik doordeweeks in Breda zit.
  Veel veilige uren!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×