IJssculpturen & foodhall in Scheveningen + self care avondje // VLOGMAS #27

28 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 27! Ik neem je mee tijdens een gezellig dagje Scheveningen met mama. We gaan daar naar ‘Art on Ice’: een ijssculpturen voorstelling die door verschillende kunstenaars is gemaakt. Ook gaan we voor het eerst naar de Foodhall waar we heerlijk genieten van het lekkere eten en houd ik s’avonds een lekker self care avondje met een bad, boek en masker. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×