ICI Paris XL Only You Love At First Bite collectie testen

ICI Paris XL Only You Love At First Bite collectie testen

15 december 2020 No Comments

Ik werd verliefd op de verpakkingen van de ICI Paris XL Only You Love At First Bite collectie en besloot een aantal producten te bestellen om voor jullie te testen. Ze zien er namelijk wel heel leuk uit met al die gingerbread mannetjes op de verpakking, maar zijn de producten ook echt de moeite waard? Ik test de Home Sweet Home set met make up palettes en de Deck The Halls lipgloss set voor je.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×