I ♥ Revolution 'Angel Heart' collectie testen

I ♥ Revolution ‘Angel Heart’ collectie testen

4 juli 2019 No Comments

Voor mijn verjaardag kreeg ik de volledige Angel Heart collectie van I ♥ Revolution. Natuurlijk kon ik het niet laten om deze collectie voor jullie te testen dus dat is wat ik vandaag samen met jullie ga doen. Ik laat je zowel de twee highlighters uit de collectie zien als het oogschaduw palette. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×