Tag

I Love Netflix TAG

18 juli 2017 3 Comments

Zoals jullie inmiddels wel van me weten ben ik gek op lekker relaxen na een lange dag met een Netflix serie. Toen ik de I Love Netflix TAG tegen kwam wist ik dan ook meteen dat dit het perfecte artikel was voor mij om te schrijven. Vandaag dan ook een aantal vragen over mijn favoriete series, Netflix-gewoontes en gewoonweg alles over Netflix!

Kijk je liever series of films op Netflix?

Series, sowieso series. Het fijne aan Netflix is dat je gewoon uren kunt blijven kijken. Met een serie gaat dit veel gemakkelijker omdat je, wanneer je eenmaal een goede serie hebt gevonden, tijden aan kijkplezier hebt. Met een film is het na een uur of twee wel weer voorbij en moet je op zoek naar iets nieuws.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja welke?

Ik kijk een heleboel series. Zo ben ik bezig aan de serie Sense8, maar ook de laatste Pretty Little Liars afleveringen, nieuwe Orphan Black, The Originals en Mortal Instruments afleveringen komen langs. Ik ben net klaar met het laatste seizoen van Orange Is The New Black en hoop echt op een vervolg. Hetzelfde geld voor Teen Wolf, The Vampire Diaries, The 100 en The Walking Dead.

Wat is je Netflix serie top 5?

Ik heb de series in een willekeurige volgorde gezet, aangezien ik echt niet kan kiezen welke er bovenaan moet staan.
1 … 13 Reasons Why
2 … Stranger Things
3 … The Walking Dead
4 … The Vampire Diaries
5 … The 100

I Love Netflix TAG

Wat is je Netflix film top 5?

Ik kijk eerlijk gezegd niet heel vaak films, maar dit zijn de films die ik de afgelopen tijd keek op Netflix en erg goed vond.
1 … Evil Dead
2 … You Get Me
3 … The Hunger Games
4 … Catching Fire
5 … Divergent

Wat is je favoriete Netflix snack?

Tijdens het Netflixen houd ik eigenlijk van van alles. Wel moet ik zeggen dat het vrijwel altijd iets hartigs is: daar houd ik nu eenmaal meer van dan van zoetigheid. Chips en popcorn zijn toch wel favorieten: daar kun je me altijd blij mee maken.

Wat is je favoriete Netflix plek?

Netflix kijk ik eigenlijk altijd vanuit bed: heerlijk lui met de kat tegen me aan. Ik kijk dan ook vrijwel altijd ’s avonds Netflix series en soms zelfs s’ ochtends voordat ik opsta. Heerlijk vind ik dat, en ook echt even een momentje voor mezelf.

I Love Netflix TAG

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Ik kijk eigenlijk altijd Netflix op mijn laptop, aangezien dit het makkelijkste is. Wanneer ik echter een keer niet in bed naar Netflix kijk en geen laptop erbij kan pakken dan kijk ik ook wel eens op mijn telefoon. Toch vind ik dat een stuk minder fijn door het kleine schermpje.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Ik vond Breaking Bad tegenvallen, juist omdat iedereen er zulke goede verhalen over had verteld. Ik heb het meer dan een seizoen volgehouden in de hoop dat het beter zou worden maar helaas bleek het gewoon echt niks voor mij te zijn. Zonder alle goede verhalen was ik er waarschijnlijk ook nooit bij terecht gekomen, dus het is ook niet heel erg raar dat het niks voor mij was.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?

Ik vind het zelf erg jammer dat de Harry Potter films niet op Netflix staan, dus die zou ik graag toevoegen. Ik heb ze echter ook op DVD dus echt hoofdzakelijk is het niet. Daarom denk ik dat ik eerder zou kiezen voor de serie Lost. Hier ben ik ooit aan begonnen samen met mijn ex, maar nadat het uit ging ben ik er nooit aan verder gegaan. Toen ik hem laatst weer eens op zocht bleek hij verwijderd te zijn: jammer want ik wil het graag verder kijken!

Mocht je dit nu een leuke TAG vinden dan ben je natuurlijk welkom om hem over te nemen op jouw blog. Verder ben ik wel benieuwd naar jullie favoriete series en films op Netflix. Hebben jullie nog aanraders voor mij?

3 Comments

 • Annika 18 juli 2017 at 20:20

  Gilmore Girls! Leuke tag, we kijken veel dezelfde.

 • Britt van Ommeren 18 juli 2017 at 14:33

  Ik zou zeggen Once Upon A Time, die is zo leuk! Vooral als je van Disney en sprookjes houdt een hele dikke aanrader!

 • Soraya 18 juli 2017 at 13:50

  Leuk deze tag! Ik vind Breaking Bad juist helemaal geweldig en stranger things juist niet zo leuk. Ben wel benieuwd naar the Originals, Teenwolf, mortal instruments. Gi

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×