I Love Beauty Event Shoplog ~ met NYX & Boozyshop

24 maart 2017 5 Comments

Zoals jullie al konden zien in mijn afgelopen weekvlog ben ik dit weekeind naar het I Love Beauty event geweest in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met Joyce bracht ik de zondag daar door en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Er waren natuurlijk ook een heleboel leuke stands te vinden met prachtige merken en ik kon me dan ook niet inhouden. Tijd voor een shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

5 Comments

 • Finessebodyline 20 juni 2017 at 14:17

  Echt superleuke dingen die je gekocht hebt!
  Groetjes,
  Sara Finesse

 • Lieke 25 maart 2017 at 08:08

  Je hebt echt leuke spulletjes gekocht!

  • Irina 25 maart 2017 at 09:04

   Dankjewel! <3

 • Kim 24 maart 2017 at 13:36

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

  • Irina 24 maart 2017 at 15:07

   Dankjewel! Ik ben er ook echt blij mee ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×