I Heart Revolution Fridge & Chill testen

I Heart Revolution Fridge & Chill testen

10 december 2020 No Comments

Net als iedere jaar brengt Revolution ook dit jaar weer een aantal speciale gift sets uit voor de feestdagen met grotendeels limited edition producten. Afgelopen jaren testte ik twee varianten van de Chocolate Heart cadeauset (deze is dit jaar niet terug gekomen) uit en dit jaar besloot ik de I Heart Revolution Fridge & Chill te testen vol met allerlei verschillende soorten producten. Zo zit er een lip scrub, bleding spons, spiegeltje, 2 paar lipgloss, 3 oogschaduw paletten, een highlighter en een contourpalette in. Ik test alles vandaag voor je uit!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×