I ♥ Revolution 'Dragons Dare' collectie testen

I ♥ Revolution ‘Dragons Dare’ collectie testen

15 juni 2018 No Comments

Toen ik laatst met Joyce in Leiden was om foto’s te maken besloten we ook nog even een kijkje te nemen bij het Kruidvat. Hier lagen een aantal nieuwe producten in het schap van Makeup Revolution, waaronder de Dragons Dare collectie. Ik raakte meteen verliefd op het oogschaduw palette, maar helaas was alleen de tester er nog. Eenmaal thuis besloot ik dan ook zowel het oogschaduw palette, de highlighter als de drie lipsticks te bestellen. In deze video test ik de collectie voor jullie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×