I heart Revolution Chocolate Heart testen 2019

I heart Revolution Chocolate Heart testen 2019

20 december 2019 No Comments

Net als vorig jaar brengt I heart Revolution nu opnieuw een Chocolate Heart cadeauset uit. Ik liet hem al kort zien in de last minute gift guide voor de feestdagen, maar wilde hem ook graag uitgebreid aan je laten zien en testen. Vorig jaar was ik namelijk mega enthousiast over de producten, maar dit jaar zijn het andere palettes. Tijd om te kijken of deze variant net zo fijn in gebruik is: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×