I Heart Makeup – Unicorn Heart Highlighter

6 december 2016 8 Comments

I Heart Makeup - Unicorn Heart Highlighter

Al tijden zag ik dit pareltje langskomen op social media en toen hij eindelijk verkrijgbaar werd bij Boozyshop bestelde ik hem dan ook meteen. Ik heb  het over de Unicorn Hearts highlighter van I Heart Makeup. Met zijn regenboogkleuren werd ik meteen verliefd en moest hem aan mijn stash toevoegen.

I Heart Makeup - Unicorn Heart Highlighter

De highlighter zit in een schattig kartonnen hartvormig doosje. Op het doosje staat in zilveren holografische opdruk de naam van het product met een leuke tekening van een eenhoorn. Ik vind het er echt heel erg leuk uit zien!

I Heart Makeup - Unicorn Heart Highlighter

Toen ik de verschillende kleuren van de highlighter swatchte op mijn arm werd ik nog enthousiaster dan dat ik al was. Wat een pigmentatie en wat een glans! Helaas is de glans hier op de foto niet erg goed te zien; maar geloof me hij is duidelijk aanwezig!

I Heart Makeup - Unicorn Heart Highlighter

Hier zie je een combinatie van alle kleuren in de highlighter aangebracht op mijn wang. Het is een heel erg koele higlighter waar ik helaas niet heel erg snel naar grijp. Ik ben meer van de warm gouden highlighters. Toch is het wel echt een pareltje en zal ik hem er bij bepaalde looks zeker bij gaan pakken!

Ja het is echt een pareltje en ik snap volledig waarom iedereen hier zo enthousiast over is! Helaas ben ik zelf meer van de warme tinten maar wanneer jij zelf meer van koele highlighters houdt dan raad ik je deze zeker aan!

De I Heart Makeup Unicorn Hearts highlighter kost €5.95

8 Comments

 • Joyce 7 december 2016 at 13:04

  Ik vind hem erg tof en wat een glans! Zelf ben ik toch ook een groter fan van warme highlighters, dus ik denk dat ik deze oversla. Fijne review!

  • Irina 7 december 2016 at 16:04

   Ja ik vind het ergens wel jammer dat hij zo koel is: hij is verder zoo mooi!

 • Lesley 7 december 2016 at 09:07

  Ik vind die koele toon juist prachtig en het staat je eigenlijk wel echt heel mooi hoor! 🙂 Ik ben er helemaal blij mee hihi

 • Rilana 6 december 2016 at 16:39

  Mooi, maar ik zelf hou inderdaad ook meer van warme tinten!

 • Britt 6 december 2016 at 14:10

  Jammer dat hij zo koel is, maar mooi is hij zeker!

  • Irina 6 december 2016 at 14:51

   Zeker weten!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×