I Heart Makeup – Light And Glow

16 december 2016 2 Comments

Ik liet jullie afgelopen week al het Bronze And Glow palette zien van I Heart Makeup, maar ook de andere variant hiervan had ik besteld. Dit Light And Glow palette bevat een koele tint blush en highlighter i.p.v. een warme bronzer en highlighter. Ondanks het feit dat ik over het algemeen niet zo vaak koele producten gebruik, wilde ik deze chocoladereep maar al te graag testen.

Het palette is precies hetzelfde vormgegeven als het Bronze And Glow palette, alleen is deze gemaakt van roze en witte cholade. Het is een handzaam formaat, voelt stevig aan en gaat niet snel open in je tas.

In het palette zitten zoals gezegd een highlighter en blush: beide koel. Het motief in de poeders dat lijkt op smeltende chocolade vind ik overigens ontzettend leuk bedacht.

De swatches op mijn arm waren ontzettend goed: kijk nou wat een pigment! Helaas was de zon die dag (net als vrijwel iedere dag de afgelopen tijd) ver weggestopt achter de wolken, dus de glans valt hier helaas niet erg op.

Op het gezicht daarentegen was de glans duidelijk te zien! Zowel de blush als de highlighter zijn ontzettend glanzend, waardoor ik na het aanbrengen van de blush me af vroeg of de highlighter nog wel zichtbaar zou zijn. Dat was hij zeker! Wat een prachtig duo is dit!

Ja ik ben ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst, ondanks dat hij koel is. Mocht jij nou gek zijn op koele tinten blush en highlighter dan zou ik deze zeker een keer proberen! Nog een budget topper van I Heart Makeup.

Het I Heart Makeup Light And Glow palette kost €6,49

2 Comments

 • Britt van Ommeren 16 december 2016 at 16:11

  Iets te koel voor mijn huid, maar een mooi pigment heeft het zeker!

 • Soraya 16 december 2016 at 12:23

  mooi! Ik wil zelf graag het bronze palette want ik heb al favoriete blushes en highlighters dus gebruik zelden anderen, maar de perfecte bronzer ben ik nog niet tegengekomen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×