I Heart Makeup – Golden Bar

20 juli 2017 4 Comments

Op het I Love Beauty event kocht ik o.a. een palette van I Heart Makeup dat al tijden op mijn wishlist stond. Het Golden Bar palette. Met dit palette als toevoeging heb ik alweer 5 van de chocolade palettes van I Heart Makeup in mijn stash… oeps! Ze zijn ook wel echt ontzettend fijn dus ik ben benieuwd of deze me net zo blij gaat maken! Kijk je mee?

I Heart Makeup - Golden Bar

Het palette is op dezelfde manier vormgegeven als de andere chocolade palettes: het zit er van buiten uit als een smeltende chocoladereep. Daar krijg je toch abrubt zin in chocolade van? Ik in ieder geval wel. Deze reep heeft een gouden melt met een bruine reep eronder.

Aan de binnenkant van het palette vind je 16 verschillende kleuren met verschillende finishes. De twee highlighters uit het palette hebben zoals gewoonlijk in deze reeks van I Heart Makeup een grootere pan. Dit aangezien highlighters vrijwel altijd het snelst gaan in een oogschaduwpalette: handig dus!

Hieronder staan alle swatches van de kleuren, en de derde foto is compleet anders qua belichting omdat ik het voor elkaar heb gekregen (vraag me niet hoe) om deze tijdens het fotograferen niet op de foto te zetten. Deze foto is dus op een ander moment genomen, haha.

I Heart Makeup - Golden Bar
Collection – Ribbon – Edible – Tablet – Wrapped
I Heart Makeup - Golden Bar
Wrapper – Foil – Golden – Bar – Box – Block
I Heart Makeup - Golden Bar
Gift – Limited – Cocoa – Beans – Chocolatier

Alle kleuren uit het palette zijn weer ontzettend goed gepigmenteerd: net zoals ik dit gewend ben van deze reeks palettes van I Heart Makeup. Vooral de warme gouden tinten zijn echt wat voor mij en ga ik zeker vaker erbij pakken. Niet heel gek ook dat ik hier een look mee besloot te maken.

I Heart Makeup - Golden Bar

Voor mijn look pakte ik de kleur Cocoa en bracht deze aan in de arcadeboog en aan de buitenkant van mijn ooglid. Daarna bracht ik de kleur Foil aan op de binnenkant van het bewegend ooglid en Golden aan de buitenkant. Om de look af te maken bracht ik Collection aan in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Nog een winged eyeliner en wat mascara aanbrengen en de look was af!

De pigmentatie van alle oogschaduws is op het ooglid net zo goed (dan niet beter) als tijdens de swatches. Daarnaast is er heel gemakkelijk met de oogschaduws te werken doordat ze zich goed laten blenden, zonder zich weg te laten blenden. Al met al ben ik dan ook heel erg blij met deze nieuwe aanwinst!

Het I Heart Makeup Golden Bar palette kost €9,49

4 Comments

 • Nicole 21 juli 2017 at 15:21

  Wat een mooi palette is dit zeg! Ziet er heel goed uit. Ook echt een super mooie look!

 • Joyce 20 juli 2017 at 18:43

  Deze ligt ook nog op mij te wachten in m’n nog-te-reviewen-bakje, oeps. Hij ziet er in elk geval heel goed uit!

 • Monica 20 juli 2017 at 17:57

  Deze wil ik ook nog halen. Ik vind de kleuren zo mooi.

 • Britt van Ommeren 20 juli 2017 at 16:59

  Wat een mooie pigmentatie weer! Ik ben nog op zoek naar een goed mat palette dat ze uit gaan brengen, hopen op de volgende!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×