I Heart Makeup – Death By Chocolate palette

11 juli 2016 18 Comments

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

Ik liet jullie laatst tijdens de achter de schermen vlog alle producten die ik nog had liggen voor reviews zien en ik kreeg de vraag of ik de chocolade paletten van I heart Makeup als eerste wilde reviewen. Van het Death By Chocolate palette had ik toch al foto’s gemaakt dus ik besloot de review snel in elkaar te zetten. Lees je mee?

Het palette is qua vormgeving net zoals de andere chocolade paletten van I heart Makeup. Zelf had ik hiervoor alleen het ‘gewone’ I heart Chocolate palette in mijn bezit (review, klik hier) en daar was ik ontzettend blij mee. Ik had dan ook hoge verwachtingen van dit palette.

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

White Light – een matte crème kleurige highlighter
Don’t Let Me Go – een glanzende goudbruine kleur
Break Me Up – een matte koele bruine tint
Consume Me – een grijsbruine kleur met een subtiele glans
All Is Lost – een matte diep zwarte kleur

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

Lick Me – een matte lichtroze kleur
Fool’s Gold – een glanzende goede kleur
One More Bar – een matte donkerbruine kleur
Devour Me – een matte koele aarstint
Tear The Wrapper – een glanzende bruin/gouden kleur
Love You To Death – een subtiel glanzende paarse tint

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

Pray For Me – een glanzende mosgroene kleur
Dipped – een zilvergroene glanzende kleur
Tease Me – een glanzende lichtblauwe kleur
Set Me Free – een zilver/roze glanzende kleur
Bring Down Angles – een warme crèmekleurige highlighter

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

En dan de ooglook met het palette. Ik koos ervoor om de bruintinten uit het palette te gebruiken, aangezien ik voor een felle lipkleur ging deze dag. De kleuren waren heel erg fijn in gebruik en hebben genoeg pigment. Ook zijn ze niet al te poederig: niet al te veel fall-out dus!

Bring Down Angles – wenkbrauwbot en binnenste ooghoek
Break Me Up – bewegend ooglid
One More Bar – crease
Fools Gold – middelste deel bewegend ooglid

Naast de onwijs leuke naamkeuze en het feit dat het palette naar chocolade ruikt (ja echt!) is ook de kwaliteit van de oogschaduws ontzettend goed en fijn om mee te werken. De verpakking voelt stevig aan, heeft een grote spiegel binnenin en een kwastje met twee sponsapplicators daaraan. Al met al ben ik ontzettend blij met dit prachtige budget pareltje.

Het I Heart Makeup – Death By Chocolate palette kost €9,99

18 Comments

 • Eva 16 juli 2016 at 13:49

  Ziet eruit als een heel mooi draagbaar palette!

 • Julie 14 juli 2016 at 13:04

  Ik heb dit palette ook, maar gebruik de witte variant iets vaker! 🙂
  Mooie look heb je gemaakt!

  • Irina 14 juli 2016 at 13:40

   Dankjewel! De witte variant wil ik ook heel erg graag aanschaffen!

 • Madeleine 12 juli 2016 at 20:52

  Super mooi palette 🙂

  • Irina 12 juli 2016 at 21:05

   Hij is echt prachtig <3

 • Maaike 11 juli 2016 at 20:08

  Ik heb zelf I <3 Chocolate en Chocolate Vice, allebei mooie paletten die hun werk goed doen. Deze ziet er ook mooi uit!

  • Irina 11 juli 2016 at 21:44

   Ik wil Chocolate Vice ook heel graag hebben! Eigenlijk wil ik gewoon de hele reeks chocolade palettes aanschaffen, haha

 • Ilse 11 juli 2016 at 19:23

  Mooie kleuren zitten er in het palette!

  • Irina 11 juli 2016 at 21:45

   Ja echt prachtig!

 • hilde 11 juli 2016 at 11:44

  Dit is de enige van de serie die ik nog niet in huis heb! Wat een prachtige kleuren, dat goud is ook mooi zeg!! Deze komt zeker op mijn verlanglijstje!

  • Irina 11 juli 2016 at 11:51

   Oew ik wil ook zo graag de hele serie in huis hebben!

 • kristina 11 juli 2016 at 11:24

  gelukkig ben je er blij mee 😀

  • Irina 11 juli 2016 at 11:29

   Zeker! Dankjewel <3

 • Anke 11 juli 2016 at 11:00

  Wauw, wat een goed pigment! Xx

  • Irina 11 juli 2016 at 11:28

   Ja zeker voor die prijs!

 • Stephanie 11 juli 2016 at 10:15

  Ik heb dit palette ook en vind ‘m ook erg fijn 🙂

  • Irina 11 juli 2016 at 11:28

   Ja hij is heel fijn in gebruik!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×