I Heart Makeup – Chocolate Love

27 december 2016 6 Comments

De kerst is helaas alweer voorbij, maar dat betekend niet dat we niet alsnog mogen uitpakken met mooie ooglooks de komende tijd. Vandaag review ik namelijk weer een palette van I Heart Makeup: het Chocolate Love palette. Ik kon deze knalroze chocoladereep niet weerstaan: jij wel?

De vormgeving van het palette is precies hetzelfde als van de andere palettes uit deze serie. Deze versie heeft een knalroze verpakking, maar de gesmolten-chocolade-look is hetzelfde gebleven.

Ook de inhoud heeft dezelfde vorm: 16 oogschaduws waarvan 2 groter dan de overige kleuren. Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator bij het palette: met een bijpassende knalroze steel. Leuk extraatje!

De kleuren hebben zoals we gewend zijn van I Heart Makeup allemaal een naam gekregen: wel zo leuk vind ik altijd! De namen van de kleuren vind ik ook dit keer weer erg leuk bedacht.

Het palette heeft daarnaast erg uiteenlopende kleuren. Er zitten zowel nude tinten in die je iedere dag kunt dragen, als een stel roze tinten (passend bij de verpakking) maar ook paars en donkerblauw/groen.

Love – Treat – Chip – Whipped – Heart

Filling – Sweet – Pink – Candy – Melts – Smooth

Premium – Ganache – Choc – Perfect – Flavour

Flavour – Wenkbrauwbot en binnenste ooghoek
Love – Arcadeboog
Melts – Buitenste helft arcadeboog en buitenste helft onderste wimperrand
Chip – Buitenste kwart arcadeboog
Candy – Binnenste helft bewegend ooglid en binnenste helft onderste wimperrand
Whipped – Buitenste helft bewegend ooglid

Alle kleuren uit het palette zijn ontzettend goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Er is vrijwel geen last van fall out en de kleuren laten zich goed blenden zonder meteen kleurverlies te krijgen. Ja, ik ben helemaal gek op mijn nieuwste aanwinst van I Heart Makeup!

Het I Heart Makeup Chocolate Love palette kost €8,95

6 Comments

 • Joyce 4 januari 2017 at 21:58

  Ah wauw, het is een veel mooier palette dan ik had verwacht!

  • Irina 4 januari 2017 at 22:05

   Hihi ga je hem nu alsnog halen?

   • Joyce 4 januari 2017 at 22:21

    Niet voordat ik het Peaches & Chocolates palette heb weten te bemachtigen als die uitkomt 😀

    • Irina 4 januari 2017 at 22:54

     Oew die lijkt mij ook mooi!

 • mieke | mieksmind 27 december 2016 at 20:40

  Hmm nee dit is niet mijn palette. De helft zou ik niet gebruiken wat zonde is. Ik ben super blij met mijn bruin met gouden variant, top palette!

 • Britt van Ommeren 27 december 2016 at 10:26

  Oh wauw, dat ziet er inderdaad heel erg mooi uit! Die roze tinten zijn geweldig voor de afwisseling, heel gaaf! Thanks voor de review want ik was er best nieuwsgierig naar!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×