I Heart Makeup – Bronze And Glow

13 december 2016 5 Comments

Toen ik zag dat er nieuwe producten waren van I Heart Makeup wist ik meteen dat ik ze wilde hebben. Het duurde even voordat ze verkrijgbaar werden in Nederland maar zodra ik ze zag bij Boozyshop bestelde ik ze meteen. Vandaag laat ik je een van de nieuwe palettes zien: Bronze And Glow. Hier zitten zoals de naam al zegt een bronzer en highlighter in!

De uitstraling van het palette is hetzelfde als dat van de chocolade oogschaduwpalettes. Ik vind de combinatie van bruin met goud echt prachtig en zodra ik dit palette zag werd ik ook meteen verliefd. Daarnaast is het een stevige verpakking die niet snel in je tas open zal gaan.

In het palette zitten, zoals je al kon bedenken bij het zien van de naam, een bronzer en een highlighter. De bronzer lijkt aardig licht te zijn, dus mocht je een lichte huid hebben dan is dit wellicht de perfecte tint voor jou!

Op het kippenvel op mijn arm na (ik stond met opgestroopte mauwen foto’s te maken terwijl het vroor) kun je op deze foto de swatches van de twee poeders zien. Zoals verwacht is de bronzer inderdaad erg licht, misschien zelfs iets te licht voor mij. De highlighter is mooi warm: precies waar ik van houd!

Op mijn gezicht aangebracht vind ik de poeders beide erg mooi! De highlighter heeft een mooie glans en is goed op te bouwen. De bronzer kan nog net, maar is eigenlijk net iets te licht voor mijn huid. Ik merk echter wel dat hij heel mooi aanbrengt en zich goed laat blenden met je huid. Dit zorgt voor een mooi natuurlijk effect.

Al met al ben ik ontzettend blij met dit leuke nieuwe palette. Alleen al de verpakking maakt me helemaal blij wanneer ik hem zie liggen in mijn stash. Weer een budget topper van I Heart Makeup!

Het I Heart Makeup Bronze And Glow Palette kost €6,49

5 Comments

 • Joyce 15 december 2016 at 12:44

  Wat een prachtig paletje! Ik ga denk ik in Londen even ernaar kijken 🙂

 • Tania 14 december 2016 at 10:07

  Heb deze gisteren gekocht. Ik vind het niet erg dat de bronzer lichter is, zo is het ook wat natuurlijker.

  • Irina 14 december 2016 at 14:22

   Het effect is inderdaad een stuk natuurlijker!

 • Britt van Ommeren 13 december 2016 at 19:56

  Wauw, wat een mooie glans! Ik twijfelde nog een beetje na de review van Veracamilla, maar nu ben ik eigenlijk vrijwel overtuigd dat ik hem toch wel heel graag wil, prachtig! Fijne review!

  • Irina 14 december 2016 at 14:22

   Leuk om te horen! <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×