Fashion, Video

Hunkemöller bikini & badpak shoplog 2020 (maat 40-42)

Hunkemöller bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

Ondanks alles wat er momenteel in de wereld gaande is wil ik het toch graag over body positivity blijven hebben op mijn kanalen. Juist in deze periode denk ik dat hier behoefte naar is en dus besloot ik gewoon te beginnen met mijn bikini & badpak shoplog serie van 2020! Ik trap vandaag af met 6 verschillende bikini’s en badpakken van Hunkemöller en laat zien hoe ze staan op mijn lichaam. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.