Huis voorbereiden voor de schilder + verf kleuren reveal // VLOG #5

Huis voorbereiden voor de schilder + verf kleuren reveal // VLOG #5

26 januari 2022 No Comments

Deze dinsdag is de schilder bij ons thuis begonnen aan het verven van de woonkamer en het trapgat, wat betekent dat we een heleboel voorbereidingen moesten treffen! In deze vlog neem ik je mee in dat proces: ik film de laatste video’s, we halen de woonkamer en het trapgat leeg en maken van mijn kamer een ‘katten kamer’. Daarnaast laat ik je zien welke verf kleuren we hebben uitgekozen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×