How to: Sieraden dragen

28 februari 2014 No Comments

Ik ben gek op sieraden maar draag ze eigenlijk veel te weinig. Zelf draag ik meestal oorbellen en/of kettingen. Ringen vind ik vaak ook heel mooi staan maar ik vind het niet altijd even handig. Armbanden draag ik eigenlijk nooit aangezien ik nooit een goede maat kan vinden (ik heb hele dunne polsen). Vandaag wil ik met jullie bespreken hoe je sieraden kunt combineren, en waarbij welk soort sieraad nou heel mooi staat.

Ik draag zelf iedere dag een ketting, dit is de ketting die ik van mijn vriend heb gekregen toen we net samen waren. Soms draag ik een andere ketting, maar meestal draag ik die ketting. Ik heb hier geen duidelijke foto van, maar het is een simpel kort zilveren ketting met een hartje eraan. Bij deze ketting kan je eigenlijk alles dragen. Ik draag dan ook vaak nog oorbellen.

DSCF8675

Wanneer je een statement ketting om doet zoals deze hierboven dan kun je beter niet ook nog eens oorbellen in doen. Dit wordt al snel te druk. Wel kun je kleine knopjes in doen. Zelf ben ik meer van de grote opvallende oorbellen, vandaar dat ik op dit soort dagen gewoon geen oorbellen draag.

Over oorbellen gesproken: wanneer ik mijn haar los heb draag ik vaak mooie lange opvallende oorbellen. Op deze manier vind ik deze heel erg mooi staan. Wanneer ik mijn haar vast heb zitten dan vind ik dit niet zo mooi staan, en kies ik eerder voor knopjes. Dit vind ik zelf een stuk mooier staan.

Wat betreft armbanden en ringen: ik draag ze zelf veel minder en vind dit zelf ook best moeilijk om te combineren. Wel vind ik het mooi om een grote ring om mijn ringvinger of middelvinger te dragen en een paar kleine dunne above knuckle ringen om mijn andere vingers. Ook vind ik two finger ringen heel erg mooi, maar dit is wel even wennen wanneer je dit voor de eerste keer aan doet.

Armbanden heb ik eigenlijk maar heel weinig. Mijn polsen zijn heel erg dun en daarom zijn armbanden voor mij al heel snel te groot. Wel vind ik het altijd heel erg mooi staan als iemand een mooi horloge draagt met daarbij een aantal kleine armbandjes. Hierbij moet je wel opletten dat de kleuren van de armbanden en het horloge bij elkaar passen.

Zelf zou ik niet aan 1 hand en heel veel ringen en heel veel armbanden doen. Wil je het nou toch allebei dragen, dan kun je natuurlijk aan je ene hand ringen dragen en aan je andere hand armbanden. Zelf zou ik altijd kiezen voor 1 van de 2, dus óf armbanden óf ringen.

Veel sieraden kun je eigenlijk bij iedere outfit dragen, wel probeer ik altijd rekening te houden met of ik voor een stoere of een lieve outfit wil gaan. Als je een stoere outfit wilt creëren en je er schattige bloemetjes oorbellen bij aan doet dan klopt dat toch niet helemaal.

Bij het combineren van een statement ketting let ik wel wat meer op. Dit is toch wat lastiger. Ik zou alleen een statement ketting dragen als de rest van je outfit redelijk simpel is, zodat de aandacht echt naar je ketting wordt getrokken. Wanneer je al een hele drukke outfit hebt en je vervolgens ook nog een statement ketting erbij aantrekt dan wordt het te druk, en verpest je dus eigenlijk je outfit ermee.

Wat betreft goud of zilver: ik draag het allebei maar weet ook dat goud me beter staat. Dit is omdat ik een warme ondertoon heb. Wil je uitvinden of je een warme of koele ondertoon hebt dan moet je dit filmpje van Jiami maar eens kijken, het is echt heel erg handig. Ook nu weer, dit filmpje is door haar gemaakt, dus niet van mij!

http://www.youtube.com/watch?v=dGehh_xweR0

Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan dit artikel, want ik weet dat veel meiden het moeilijk vinden om sieraden te combineren. Deel ook vooral jullie tips in de comments!

Wat is jou ultieme tip om sieraden te combineren?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×