How To: Plannen – Moleskine Agenda 2017

15 januari 2017 8 Comments

Plannen is echt iets wat ik leuk vind om te doen. Ik houd ervan om alles op een rijtje te hebben staan en houd van het gevoel wanneer ik iets van mijn lijstje mag afstrepen. Dit jaar kocht ik dan ook voor het eerst een Moleskine agenda en vandaag laat ik je zien hoe ik mijn planningen hierin maak. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

8 Comments

 • Maaike 17 januari 2017 at 19:35

  Ik kwam laatst filmpjes tegen over het maken van een Bullet Journal. Een soort van agenda waarbij je de inhoud zelf maakt. Misschien is dit ook wel wat voor jou.

  • Irina 17 januari 2017 at 20:48

   Dat heb ik inderdaad ook al vaker voorbij zien komen! Op de een of andere manier weet ik nog altijd niet of ik het nou wel of niet iets vind, haha.

 • Ria 15 januari 2017 at 16:42

  Ziet er heel methodisch en georganiseerd uit ?. Leuk om te zien.

  Ik plan in een bureauagenda, soms 1 met mooie foto,s , soms een goedkope, van de Hema. Voorwaarde voor mij is dat ik er event afsprakenkaarten of memo blaadjes of zo in kwijt kan, en helemaal voorin kan ik een klussenlijstje (to do lijstje heet dat tegenwoordig) stoppen, of een foto, of spreuk…

  • Irina 15 januari 2017 at 19:37

   Ja ik houd er ook heel erg van om een georganiseerde planner te hebben: dan is het tenminste geen chaos in mijn hoofd ^^

 • Tania 15 januari 2017 at 14:10

  leuk om te zien hoe jij je planning maakt

  • Irina 15 januari 2017 at 19:38

   Dankjewel! Ik houd er gewoon echt van om te plannen, haha

 • Floor 15 januari 2017 at 09:44

  Wat een leuke video! En ik ben ook echt dol op alles markeren haha

  • Irina 15 januari 2017 at 10:54

   Haha ja het voelt zo goed om het dan te markeren als het af is!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×