Lifestyle, Video

How to | Leren voor eindexamen

leren voor examens

Met de eindexamens voor de deur leek het me leuk om een video te maken waarin ik mijn tips met jullie deel. Ik vertel over mijn ervaringen en wat er voor mij heeft geholpen. Natuurlijk is iedereen anders en leert dus ook iedereen anders, maar dit zijn de dingen die voor mij hebben geholpen. Veel plezier met kijken en als jij ook eindexamen doet: veel succes, je kan het!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Sheela
    16 april 2015 at 10:43

    Fijne tips! Ik ben altijd zo gestresseerd tijdens die periode.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.