How to | Leren voor eindexamen

16 april 2015 1 Comment

leren voor examens

Met de eindexamens voor de deur leek het me leuk om een video te maken waarin ik mijn tips met jullie deel. Ik vertel over mijn ervaringen en wat er voor mij heeft geholpen. Natuurlijk is iedereen anders en leert dus ook iedereen anders, maar dit zijn de dingen die voor mij hebben geholpen. Veel plezier met kijken en als jij ook eindexamen doet: veel succes, je kan het!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

1 Comment

 • Sheela 16 april 2015 at 10:43

  Fijne tips! Ik ben altijd zo gestresseerd tijdens die periode.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×