How I Style – Dr. Martens // LOOKBOOK

21 april 2017 No Comments

Zoals jullie konden zien in mijn weekvlog had ik afgelopen vrijdag een hele gezellige filmdag met Joyce. We besloten alweer een hele tijd terug om samen een lookbook te gaan filmen en dit deden we! Voor mijn kanaal werd dit een video waarin ik laat zien hoe ik mijn Dr. Martens stijl: zelf ben ik ontzettend blij met het resultaat. Ow en vergeet je zeker niet te abonneren op Joyce haar kanaal om haar lookbook niet te missen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×