How I Style – A-Lijn Spijkerrokje // Zomer editie

12 juli 2017 No Comments

Een tijdje terug konden jullie in mijn weekvlog zien dat ik een A-lijn spijkerrokje had weten te scoren via United Wardrobe waar ik niet zeker over was of het wat voor me was. Inmiddels ben ik er helemaal verslaafd aan geraakt en draag hem minimaal 2 keer per week. Het leek me dan ook wel leuk om een video te maken van hoe ik dit rokje nu precies stijl. Vandaag dan ook 4 zomrse outfit’s met het rokje! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Outfit 1

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Nike

Outfit 2

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – H&M

Outfit 3

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Van Haren

Outfit 4

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Forever 21

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×