Fashion, Video

How I Style – A-Lijn Spijkerrokje // Zomer editie

Een tijdje terug konden jullie in mijn weekvlog zien dat ik een A-lijn spijkerrokje had weten te scoren via United Wardrobe waar ik niet zeker over was of het wat voor me was. Inmiddels ben ik er helemaal verslaafd aan geraakt en draag hem minimaal 2 keer per week. Het leek me dan ook wel leuk om een video te maken van hoe ik dit rokje nu precies stijl. Vandaag dan ook 4 zomrse outfit’s met het rokje! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Outfit 1

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Nike

Outfit 2

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – H&M

Outfit 3

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Van Haren

Outfit 4

Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Schoenen – Forever 21

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.