How I Edit My Instagram Photo’s

20 april 2016 No Comments

How I Edit My Instagram Photo's

Aangezien ik mijn Instagram feed laatst compleet heb omgegooid en er nu veel blijer mee ben leek het me leuk om jullie te laten zien hoe ik mijn foto’s bewerk. Ik laat je de standaard stappen zien die ik gebruik om mijn foto’s te bewerken en daarnaast laat ik een aantal bewerkingsapps aan jullie zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×