Bloggen

How Blogs Work ~ Stephanie Duval

IMG_0471

Vandaag review ik een boek over bloggen waar ik heel erg nieuwsgierig naar was. Dit boek door Stephanie Duval zag ik op meerdere blogs voorbij komen, en aangezien ik nog altijd probeer te leren en verder wil komen met bloggen belandde het boek al snel in mijn winkelmandje. Hoewel ik het boek nog altijd niet helemaal uit heb, besloot ik toch om het alvast te reviewen. Kijk snel mee!

Om jullie een indruk te geven van de inhoud van het boek heb ik de inhoudsopgave voor jullie op de foto gezet. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je zelf overweegt om het boek te kopen.

IMG_0476 IMG_0477 Zoals te zien is, is er voor iedereen wel iets nuttigs te vinden in het boek. Het is luchtig geschreven, waardoor je er zo doorheen komt en de hoofdstukken zijn afzonderlijk van elkaar te lezen, waardoor je de stukken kunt lezen die voor jou interessant zijn.

Zelf heb ik besloten om alle hoofdstukken te lezen, omdat ik merk dat ik ook van de hoofdstukken over het opstarten van een blog nog veel leer, ook al bestaat mijn blog nu al meer dan een jaar.

Van informatie over hoe je een (blog)manifest schrijft tot informatie over hoe je verschillende soorten social media kunt gebruiken om het bereik van je blog te verhogen, er staat onwijs veel informatie in het boek, waardoor zowel de beginnende, als de gevorderde blogger er veel aan kan hebben.

IMG_0468

Kort gezegd: de 255 pagina’s van Stephanie Duval zijn een hele goede toevoeging aan mijn blogboeken verzameling. Er staat informatie in die ik in de overige boeken niet heb kunnen vinden. Een echte aanrader dus!

Reviews die ik heb geschreven over andere blogboeken:
Review | Blogbijbel ~ Carlijn Dekker
Review | Blogboek ~ Kelly Deriemaeker

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

5 Comment

 1. Reply
  Kim
  30 april 2015 at 10:28

  Deze kende ik nog niet! Ziet er interessant uit. 🙂

 2. Reply
  stephanie
  11 april 2015 at 13:49

  bedankt voor je leuke review irina! blij dat mijn boek je alvast kon inspireren 🙂 nog veel succes gewenst met je blog!

 3. Reply
  carolien van den bosch
  9 april 2015 at 17:21

  klinkt heel goed ben zelf nu ook wel nieuwschierig geworden!

  x

 4. Reply
  Tessa
  9 april 2015 at 16:55

  Ahhh wat een leuk boek! valt vast een hoop uit te leren voor mij haha

 5. Reply
  Floor
  9 april 2015 at 16:11

  Wat een leuk boek!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.