Houten horloge en muur quote van Creative Use of Technology

19 oktober 2017 4 Comments

Een tijdje terug kwam ik de website Creative Use of Technology tegen en ik werd meteen enthousiast van wat ik zag. Ze verkopen namelijk allerlei fashion en interieur-items die zijn gemaakt van hout en zijn afgewerkt met een laser. Zelf kwam ik vrijwel meteen terecht bij de horloges en ik werd verliefd. Vandaag laat ik je naast een hele toffe muurquote dan ook nog een houten horloge met gravering zien. Kijk je mee?

Houten muurquote ‘Do More of What Makes You Happy’

Houten horloge en muur quote van Creative Use of Technology

Het eerste item dat ik ontving was een hele toffe muurquote. Ik koos zelf voor de quote Do more of what makes you happy maar de webshop verkoopt meerdere quotes. Daarnaast is deze quote ook nog verkrijgbaar in een witte variant en natuurlijk in meerdere groottes. Zelf koos ik voor het kleine model in een karton kleur, dat 30cm x 18cm x 0,6cm is.

Ik vind de quote echt ontzettend tof en ben goed aan het nadenken waar in huis ik deze zou willen neerzetten/ophangen. Door de karton kleur zijn er een heleboel verschillende opties te bedenken: zolang het maar geen beige muur is staat hij prachtig.

Deze muurquote is hier te koop voor €18,-

Houten horloge met gravering

Houten horloge en muur quote van Creative Use of Technology

Zoals ik al vertelde aan het begin van dit artikel werd ik meteen verliefd op de horloges die de webshop verkoopt. Dat ik een horloge wilde ontvangen was dan ook al snel besloten maar de keuze voor welke variant werd iets moeilijker.

Uiteindelijk besloot ik te gaan voor de donkerbruine variant met een houten bandje. Ik koos voor een wijzerplaat van 43 mm omdat ik lekker grote horloges altijd ontzettend tof vind staan. Helaas kon ik niet kiezen hoe breed ik het bandje wilde hebben, waardoor deze veel te groot is voor mijn dunne polsen. Dit kan ik echter heel erg gemakkelijk laten inmaken op de markt dus zodra ik dit heb gedaan weet ik zeker dat dit mijn standaard armcandy gaat worden.

Houten horloge en muur quote van Creative Use of Technology

Daarnaast zei ik al kort dat het bedrijf werkt met lasers en een gravering op mijn horloge vond ik dan ook wel een hele toffe extra touch eraan geven. Ik wilde zelf graag voor een quote gaan die te maken zou hebben met tijd en kwam uiteindelijk bij deze uit. Als je het niet nu doet, wanneer dan wel? Een mooie quote om mezelf te helpen herinneren dat ik gewoon nu meteen aan de slag moet met sommige dingen. Perfect voor wanneer ik uitstelgedrag vertoon!

Dit horloge met gravering is hier te koop voor €74,-

Ik ben heel erg blij met allebei deze producten en scroll ook nog regelmatig rond op de webshop. Ze verkopen namelijk ook nog een aantal hele toffe sieraden van hout. Ik heb al een aantal hele mooie oorbellen en kettingen gezien die ik graag aan mijn sieradencollectie zou willen toevoegen. Welk item van de webshop zou jij graag willen hebben?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

4 Comments

 • Babs 19 oktober 2017 at 09:22

  Prachtig! Mooi horloge en zo een quote in hout vind ik heel bijzonder, nog nergens gezien! Zal zeker mooi staan!

  • Irina 19 oktober 2017 at 10:08

   Ze zijn ook echt heel erg mooi! Zeker een aanrader.

 • Lotje 19 oktober 2017 at 08:48

  Wat super leuk! Ik vind de muurqoute zo gaaf! <3

  • Irina 19 oktober 2017 at 10:09

   Ja tof is hij he! Nu nog op zoek voor een geschikt plekje in huis ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×