House of Rebels persdag

House of Rebels persdag

11 september 2018 8 Comments

Afgelopen donderdag ging ik samen met Joyce naar de persdag van House of Rebels in Amsterdam. We hadden eerst een gezellige lunch bij Bagels & Beans (wel helemaal verzopen, want helaas goot het toen we door de stad liepen…) en besloten daarna te gaan kijken bij alle merken die er stonden. Ik geef jullie vandaag alvast een kleine sneakpeak van al het moois wat er te zien was.

House of Rebels persdag

Bij binnenkomst werden we verwelkomt door de Rebels, om vervolgens een wishlist te krijgen en direct een tafel vol met allerlei lekkernijen tegen te komen. Zo stonden deze heerlijke chocoladelolly’s er, maar ook popcorn, heerlijke milkshakes en nog veel meer. Zelf probeerde ik een stukje popcorn van John Altman wat erg lekker was (kan ook niet anders: I love popcorn) en ook het zakje zoet/pittige nootjes uit de goody bag vond ik heerlijk. Wat een leuk merk om te ontdekken!

John Altman is een merk met allerlei heerlijke snacks zonder onnodig toegevoegde stoffen. Sowieso viel het me op dat veel merken die er stonden gericht waren op natuurlijke eigenschappen: een top ontwikkeling als je het mij vraagt!

House of Rebels persdag

Vervolgens liepen we door naar de volgende tafel, die direct mijn oog ving door de prachtige sieraden die ik zag staan. Ik kende het merk My Bendel zelf nog niet, wat ook niet zo gek is aangezien ze me vertelde dat ze nog maar relatief kort bestonden. We stonden een hele tijd gezellig te praten met één van de eigenaresses, bladerden door het boekje en keken onze ogen uit. Zelf ben ik vooral verliefd op de oorbellen links bovenin en de oorbellen op het ronde plateau rechts.

My Bendel heeft overigens verschillende prijsklasses, van zo’n €20,- tot wel €180,-. Op die manier hebben ze voor iedereen wel iets in het assortiment. En ook erg leuk: het materiaal van alle sieraden blijft ontzettend lang mooi en hoef je niet te poetsen, wat bij zilver vaak wel het geval is.

House of Rebels persdag

Na My Bendel liepen we door naar de stand van Lavera: een natuurlijk huidverzorgings en make up merk. Zelf had ik al een heleboel verhalen gehoord over de producten van Lavera, maar zelf heb ik nog nooit iets geprobeerd. De Hydro Effect lijn hier onderin klonk echter ontzettend goed en Melissa en Priscilla waren er ook erg over te spreken. Vooral het serum klinkt erg interessant: hopelijk kan ik die binnenkort eens proberen!

House of Rebels persdag

Inmiddels waren we opnieuw bij een tafel met eten aangekomen, wat natuurlijk nooit een probleem is. De mannen van Jules de Strooper lieten ons van alles proeven en man wat was het lekker! Deze koekjes worden zoals ze zelf al zeiden gewoon met boter en suiker gemaakt (zoals het hoort dus) en zijn daarom extra lekker wanneer je zin hebt in een cheatmeal. Ik was dan ook erg blij toen ik een pak van hun koekjes in de goodybag vond!

House of Rebels persdag

Dan mischien wel één van de meest opvallende merken die er stond op deze persdag: Vondels. Overal waren platen neergezet waar deze ontzettend toffe kerstballen voor hingen. In eerste instantie zag ik een bord waar zelfs een kwallen-kerstbal hing en meteen was ik verkocht. Uiteindelijk vind ik toch de camera hier links het leukste, maar er is zo ontzettend veel keuze. Neem vooral eens een kijkje op hun website, mocht je alvast in de kerstsferen willen komen.

House of Rebels persdag

Een merk wat ik zelf helemaal niet had verwacht was Cosy & Trendy, maar wat vond ik hun servies mooi! Ik ben zelf echt verliefd geworden op verschillende sets en zie het ook al helemaal voor me in mijn interieur. Zelf vind ik vooral de Palissandro collectie erg mooi, maar ook de andere collecties zijn prachtig om te zien. Daarnaast hadden ze zelfs gedacht aan borden voor buiten: deze kon je laten vallen zonder dat ze kapot gingen maar zien er toch mooi uit. Hoe ideaal is dat?

House of Rebels persdag

Als je me zou vragen wat mijn ultieme guilty pleasure is, dan antwoord ik direct met chips. Dat ik even moest kijken bij de stand van Boerderij Chips is dan ook niet zo gek. Al deze chips wordt daadwerkelijk op een boerderij gemaakt, waarbij geen E-nummers worden toegevoegd. Zo leerde ik bijvoorbeeld dat de meeste chips in de supermarkt een E-nummer heeft waardoor je niet zo snel het gevoel hebt dat je vol komt te zitten. Vandaar dat ik dus gewoon in mijn eentje een XXL zak op krijg: oeps… Deze chips voelt veel zwaarder op de maag, waardoor je er minder van eet. Ow, en ook niet onbelangrijk: ze zijn ontzettend lekker! De zak die in mijn goodybag zat is in ieder geval al op.

House of Rebels persdag

Vervolgens zag ik bij het merk Living Nature een heleboel mooie lipsticks staan en werd ik dan ook meteen richting deze tafel getrokken. You guys know me: ik houd van lipstick. Gek genoeg hebben we het eigenlijk vrijwel alleen maar gehad over huidverzorging en kwam zij met een natuurlijk reinigingsproduct voor mijn droge huid dat waarschijnlijk echt wonderen kan gaan doen. Ik ben heel erg benieuwd en hoop deze binnenkort uitgebreid te kunnen testen!

House of Rebels persdag

Het laatste merk dat we bezochten is DIY Soap en wat werd ik hier blij van. Simpel gezegd verkopen ze allerlei pakketjes waarmee je zelf zeepjes, scrubs, body lotions, maskers, etc. thuis kunt maken. De ene is simpel en de andere kost net iets meer werk. Daarnaast kun je ook naar de winkel in Amsterdam komen om hier ter plekke je eigen scrub te maken. Het voordeel hiervan? Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende etherische oliën. Zelf kreeg ik nog een heerlijke koffiescrub mee naar huis die ik met heel veel liefde ga proberen.


Al met al heb ik een ontzettend leuke dag gehad op het event en heb ik een heleboel leuke nieuwe merken leren kennen. Ik wil House of Rebels dan ook heel erg bedanken dat ik mocht komen en hopelijk horen jullie de komende tijd meer over deze leuke merken op mijn blog en YouTube kanaal!

8 Comments

 • Jessica J. 12 september 2018 at 11:54

  Ohhh, zo ontzettend veel zin in de wafeltjes van Jules Destrooper nu! Je moet hun ijsjes eens proberen, La Galette, een samenwerking met IJsboerke. Of doe maar niet, want ze zijn verslavend! :’D

  • Irina 12 september 2018 at 16:28

   Oew dat klinkt inderdaad erg goed!

 • Melissa 11 september 2018 at 17:44

  Leuk om je eens te zien! Het was gezellig en ik verheug me echt op het testen van alles!

  • Irina 11 september 2018 at 19:50

   Ja het was heel leuk om je een keer te zien!

 • Nicole 11 september 2018 at 15:10

  Wat een leuke foto’s! Het ziet er echt super gezellig uit daar. Weet je wat me altijd het leukste lijkt aan dit soort events, de snacks. Het ziet er zo lekker uit!

  • Irina 11 september 2018 at 16:38

   Hihi, die zijn ook zeker erg lekker!

 • Joyce 11 september 2018 at 11:58

  Het was gezellig! En wat zijn je foto’s mooi geworden!

  • Irina 11 september 2018 at 12:42

   Thanks girl! En het was zeker gezellig <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×