Horse and Hunk kalender 2016

10 december 2015 No Comments

IMG_2407

Ben jij nog op zoek naar een leuk Kerst cadeau voor een paardenliefhebber? Dan weet ik het perfecte cadeau: De Horse and Hunk kalender 2016! Op die manier kan niet alleen degene die de kalender krijgt een jaar lang wegzwijmelen bij mooie paarden (en natuurlijk knappe mannen); maar steun je ook nog eens het goede doel!

IMG_2409

De kalender staat vol met prachtige foto’s van onwijs mooie paarden en natuurlijk de ‘hunks’. Hier zie je een overzicht van wat je kunt verwachten. Al de meiden van mijn manege zijn jaloers dat ik hem in mijn bezit heb!

IMG_2411

Iets wat de kalender misschien nog wel extra mooi maakt is het feit dat een deel van de opbrengst van de kalender gedoneerd wordt aan Brooke Hospital for Animals. Deze organisatie zorgt er vervolgens voor dat werkpaarden en ezels worden geholpen. Zelf vind ik dit een onwijs mooi initiatief.

Natuurlijk is het leukste van de kalender toch wel de foto’s die erin staan; en daarom leek het me leuk om jullie een aantal voorbeelden te laten zien. Dus zet je schrap: er komen knappe paarden en knappe mannen aan!

IMG_2414 IMG_2415 IMG_2417 IMG_2419

Als jullie nu nog niet overtuigd zijn weet ik het ook niet meer. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn kalender, en ga het komende jaar genieten van al deze knapperts, ow en de hunks natuurlijk.

De Horse and Hunk kalender voor 2016 kost €12,95

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×