De honden en katten zijn er! // SIMS 4 #4

13 november 2017 No Comments

Afgelopen vrijdag kwam eindelijk de nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 uit: Honden en Katten. Ik had het pakket al ver van tevoren gekocht en kon dan ook afgelopen vrijdag niet wachten om weer een nieuwe Sims aflevering voor jullie te filmen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×