Hoe zorg je voor jezelf tijdens een moeilijke periode // REAL TALK #27

24 april 2023 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Real Talk: de serie waarin ik al jullie vragen rondom zelfliefde, lichaamsacceptatie en mentale gezondheid beantwoord. Dit keer heb ik het o.a. over hoe je kunt omgaan met dagen waarop je jezelf absoluut niet mooi voelt en hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen in moeilijke periodes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×