Hoe weet je wat je echt wil & ben je minder onzeker als single // REAL TALK #24

19 november 2022 No Comments

Het is tijd voor de laatste Real Talk aflevering van 2022, waarin ik al jullie ingestuurde vragen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie beantwoord. Zo heb ik het over hoe je erachter kunt komen wat je nu zelf echt wilt en haalbare doelen kunt stellen, je jezelf als single minder onzeker kunt voelen en veel meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×