Hoe stel je grenzen & ga je om met overprikkeling? // REAL TALK #30

14 september 2023 No Comments

Het is tijd voor alweer de 30ste aflevering van Real Talk! In deze serie beantwoord ik al jullie ingestuurde vragen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie. Zo heb ik het vandaag o.a. over hoe je grenzen kunt stellen, om kunt gaan met overprikkeling en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×