Hoe stel je grenzen & comfortabel zonder make-up // REAL TALK #25

25 januari 2023 No Comments

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van Real Talk: de serie waarin ik al jullie ingestuurde vragen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie beantwoord. Vandaag heb ik het o.a. over hoe je grenzen leert stellen, hoe je jezelf comfortabel voelt zonder make-up, hoe je meer dingen solo durft te doen en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×