Hoe ontwikkel je self love? ♥ met Joyce Bastiaans

Body positivity & self love talk ♥ met Joyce Bastiaans

23 augustus 2018 No Comments

De video van vandaag is de eerste uit een nieuwe serie op mijn YouTube kanaal. In deze serie ga ik namelijk gezellig met een kopje thee en een maskertje praten over onderwerpen rondom self love, body positivity en dergelijken. Ik trap de serie af samen met Joyce en samen hebben wij het vooral over hoe je self love kunt ontwikkelen en daarin vooral de goede mindset kunt creëren. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×