Hoe kijk je uit naar de toekomst & motivatie tips voor online lessen // REAL TALK #9

Hoe kijk je uit naar de toekomst & motivatie tips voor online lessen // REAL TALK #9

19 december 2020 No Comments

Met de nieuwe lockdown die afgelopen maandag is ingegaan leek het me weer hoog tijd worden voor een nieuwe Real Talk aflevering. Ik beantwoord jullie vragen waarbij ik je o.a. vertel hoe je nu toch positief kunt uitkijken naar de toekomst, geef tips om beter te slapen en hoe je gemotiveerd kunt blijven voor online lessen. Hopelijk heb je er iets aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×