Hoe ik mijn nagels verzorg at home // WEEKVLOG #64

Hoe ik mijn nagels verzorg at home // WEEKVLOG #64

6 april 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week film ik een aantal video’s, laat je zien wat ik doe om mezelf weer beter te voelen wanneer het even wat minder gaat en laat je uitgebreid mijn nail care routine zien. Zo laat ik zien hoe ik gelnagellak aanbreng en hoe ik mijn nagels/handen verzorg. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×