Hoe ik mijn Instagram foto's maak & veel off days // WEEKVLOG #53

Hoe ik mijn Instagram foto’s maak & veel off days // WEEKVLOG #53

13 januari 2020 No Comments

Yay! Het is weer maandag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik helaas best veel off days, maar neem ik je ook mee in hoe ik mijn Instagram foto’s maak. Daarnaast ontvang ik een aantal toffe pakketjes die ik aan je laat zien en ruim ik mijn kamer grondig op. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×