Hoe ik mijn Instagram foto's maak & veel off days // WEEKVLOG #53

Hoe ik mijn Instagram foto’s maak & veel off days // WEEKVLOG #53

13 januari 2020 No Comments

Yay! Het is weer maandag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik helaas best veel off days, maar neem ik je ook mee in hoe ik mijn Instagram foto’s maak. Daarnaast ontvang ik een aantal toffe pakketjes die ik aan je laat zien en ruim ik mijn kamer grondig op. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×