Lifestyle, Persoonlijk, Video

Hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk & naar de kapper // WEEKVLOG #34

Hoe ik mijn Instagram foto's bewerk & naar de kapper // WEEKVLOG #34

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Dit keer deel ik mijn recept voor homemade lemonade met je, vertel hoe het nu met Brownie gaat, neem je mee shooten op het strand, laat je zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk, ga ik naar de kapper en laat een aantal hele leuke pakketjes zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rosanne
    3 september 2019 at 14:57

    Wat ben je toch een knapperd!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.