Hoe ik mijn Instagram foto's bewerk & naar de kapper // WEEKVLOG #34

Hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk & naar de kapper // WEEKVLOG #34

2 september 2019 1 Comment

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Dit keer deel ik mijn recept voor homemade lemonade met je, vertel hoe het nu met Brownie gaat, neem je mee shooten op het strand, laat je zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk, ga ik naar de kapper en laat een aantal hele leuke pakketjes zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rosanne 3 september 2019 at 14:57

  Wat ben je toch een knapperd!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×