Hoe gaat het echt met mij? // WEEKVLOG #31

8 november 2017 1 Comment

Ondanks dat mijn blog wat stiller is komen er wel nog gewoon wekelijks weekvlogs online voor jullie! In deze weekvlog vertel ik hoe het echt met me gaat, laat ik mijn nieuwe kerst video achtergrond zien en ga shoppen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 8 november 2017 at 17:56

  Leuke truien Irina, eerlijke vlog. ga zo door ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×