H&M Shoplog // SHOP OR FLOP

H&M Shoplog // SHOP OR FLOP

14 april 2021 No Comments

Vandaag is het opnieuw tijd voor een nieuwe Shop or Flop aflevering, waarin ik kleding (web)shops test op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Vandaag is H&M aan de beurt om getest te worden en laat ik je dan ook vier verschillende outfits zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×