H&M make up testen

H&M make up testen

22 mei 2020 1 Comment

Het is weer tijd om make up te testen! Ik kreeg de laatste tijd regelmatig vragen van jullie of ik de make up van de H&M eens wilde proberen op video, dus ik besloot een aantal items te bestellen. In deze video test ik dan ook een wenkbrauwpommade, oogschaduw palette, mascara, bronzer, blush en liquid lipstick voor je uit. Is het de moeite waard of kan de H&M zich beter houden bij kleding? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Kiki 22 mei 2020 at 21:30

  Wow ik vind het er super mooi uitzien! Ben aangenaam verrast. Zeker de kleur lipgloss is mijn favoriet
  Kiki onlangs geplaatst…Tie-dye is weer helemaal terug van weggeweestMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×