H&M make up testen

H&M make up testen

22 mei 2020 1 Comment

Het is weer tijd om make up te testen! Ik kreeg de laatste tijd regelmatig vragen van jullie of ik de make up van de H&M eens wilde proberen op video, dus ik besloot een aantal items te bestellen. In deze video test ik dan ook een wenkbrauwpommade, oogschaduw palette, mascara, bronzer, blush en liquid lipstick voor je uit. Is het de moeite waard of kan de H&M zich beter houden bij kleding? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Kiki 22 mei 2020 at 21:30

  Wow ik vind het er super mooi uitzien! Ben aangenaam verrast. Zeker de kleur lipgloss is mijn favoriet

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×