Beauty, Video

H&M make up testen

H&M make up testen

Het is weer tijd om make up te testen! Ik kreeg de laatste tijd regelmatig vragen van jullie of ik de make up van de H&M eens wilde proberen op video, dus ik besloot een aantal items te bestellen. In deze video test ik dan ook een wenkbrauwpommade, oogschaduw palette, mascara, bronzer, blush en liquid lipstick voor je uit. Is het de moeite waard of kan de H&M zich beter houden bij kleding? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Kiki
    22 mei 2020 at 21:30

    Wow ik vind het er super mooi uitzien! Ben aangenaam verrast. Zeker de kleur lipgloss is mijn favoriet
    Kiki onlangs geplaatst…Tie-dye is weer helemaal terug van weggeweestMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.