H&M make-up adventskalender 2019 unboxing

H&M make-up adventskalender 2019 unboxing

22 oktober 2019 1 Comment

Yay! Alweer een nieuwe adventskalender unboxing! Ik merk hoe ontzettend goed ze door jullie worden ontvangen, dus besloot ook deze variant van de H&M te bestellen en aan jullie te laten zien. Dit is namelijk de H&M make-up adventskalender van 2019: een (voor mij) onbekende budget adventskalender waar ik zelf erg benieuwd naar was. Is hij de prijs van €24,99 waard of kun je hem beter laten liggen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 24 oktober 2019 at 21:45

  Wat ziet hij er leuk uit! Ik wist niet dat H&M er ook een had!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×