H&M broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

H&M broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

8 november 2019 1 Comment

Ik vond het hoog tijd voor een nieuwe serie op mijn YouTube kanaal rondom body positivity! Afgelopen zomer heb ik namelijk meerdere video’s gemaakt waarin ik bikini’s en badpakken van verschillende winkels testte op mijn lichaam. Sindsdien zat dit idee dan ook al in mijn hoofd voor tijdens het najaar: allerlei broeken van verschillende winkels testen. Zonder te kijken naar hoe de broeken vallen qua materiaal en fit bestel ik overal een 44 van: de maat die ik in principe zou moeten hebben. Hoeveel verschil zit er nu eigenlijk binnen één maat? Vandaag laat ik je zien hoe dat zit bij de broeken van de H&M!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 11 november 2019 at 13:44

  Er zit soms zoveel verschil in broeken! Ik heb de ene keer een maat 34 en daarna weer een maat 38.. Klopt soms niets van!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×